Bútorgyártó Választás - INDECO, Tolóajtós beépített szekrény, Gardróbszekrény, Tolóajtó

háttér
INDECO
A lakás dísze
Álmaid valóra válnak

A szekrény, mely megoldást jelent!

+ 36-1/951-4957         + 36 -70/ 326-5294
Egyedi bútor - Gardróbszekrény
Beépített szekrény - Tolóajtós szekrény
Beépített szekrény
Gardróbszekrény
Egyedi bútor
Tolóajtós szekrény
INDECO Márkaképviselet
Tolóajtós beépített szekrény, Gardróbszekrény
Tartalomhoz ugrás

Bútorgyártó Választás

butorgyarto valasztas
Mindenkiben megfogalmazódik ez a kérdés, amikor tolóajtós beépített gardróbszekrény készítésén kezd el gondolkodni. Na, majd az internet megmondja, hm….. milyen sok a választék, akkor hogyan tovább?

Ha az elhatározás megszületett, az ember elmegy néhány nagyobb ismertebb bútorüzletbe és megnézi azok kínálatát. Aztán a látottak után rájön, hogy nem ilyet képzelt el.  Nem tűnik stabilnak, nem jó a mérete, nem illik az enteriőrbe. Haza kell szállítanunk valahogy, sőt saját magunknak kell összeszerelni a lapokból, vagy fizetünk egy asztalosnak. Majd jönnek az egyéb bosszúságok; hiányzik egy-két csavar, a nút nem megfelelő helyen van, hibás a görgő, a szekrény nincs síkban, stb.

Minden olyan ajtót tolóajtónak nevezhetünk, amire teszünk valamilyen görgőt, és elkezd gurulni, de nem mindegy hogyan és mennyi ideig.

Ismerje meg a céget (tapasztalat, megbízhatóság, milyen márkaképviselet, anyagok, blogbejegyzések).
Kérjen árajánlatot (ügyeljen arra, hogy az árak összehasonlíthatóak legyenek; azonosak  legyenek az anyagok, a méretek, a görgők, a keretek minősége, stb.)
Látogasson el a bemutatótermekbe, ahol tanácsokat kaphat és megtekintheti az anyagok minőségét és a cég munkáját.
Tekintse meg a különböző minőségű anyagokat, amelyekkel dolgoznak.
Ha választott, hívja ki a cég képviselőjét, aki a helyszíni felmérést elvégzi és újabb tanácsokkal látja el a szekrény kialakítását és design-ját illetően.
Gondolkodjunk el azon is, hogy van-e bemutatóterme ahol meg lehet nézni mit forgalmaz. Ad rá garanciát, amit papíron igazol, el tudom érni 2 év múlva is, ha valami baj van a tolóajtós beéptett gardróbszekrényemmel?
MIÉRT MINKET?
A nálunk rendelt beépített tolóajtós szekrényekre, gardróbszekrényre garancia a precizitás, a megbízhatóság és az anyagok minősége, amit kiemelkedően fontosnak tartunk ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében.
Több száz elégedett vásárló a bizonyíték arra, hogy a velünk készíttetett tolóajtók, gardróbszekrények és egyedi bútorok kiváló minőségűek, értékállóak és valóban hosszútávra készülnek.
Vissza a tartalomhoz