Tolóajtó Keret, Görgőrendszer - INDECO, Tolóajtós beépített szekrény, Gardróbszekrény, Tolóajtó

háttér
INDECO
A lakás dísze
Álmaid valóra válnak

A szekrény, mely megoldást jelent!

+ 36-1/951-4957         + 36 -70/ 326-5294
Egyedi bútor - Gardróbszekrény
Beépített szekrény - Tolóajtós szekrény
Beépített szekrény
Gardróbszekrény
Egyedi bútor
Tolóajtós szekrény
INDECO Márkaképviselet
Tolóajtós beépített szekrény, Gardróbszekrény
Tartalomhoz ugrás

Tolóajtó Keret, Görgőrendszer

Tolóajtóink rendszerét a kanadai DSH Inc. gyártja, mely évtizedek óta világviszonylatban tölt be vezető szerepet a tolóajtó rendszer gyártásában.
A tolóajtók alul csapágyas görgőkön futnak, felül támasztó görgőkkel vannak ellátva. Ez teszi lehetővé a hosszú élettartamot és a könnyed, halk siklást. A tolóajtós beépített szekrények közkedveltek a vásárlók körében, köszönheti ezt gazdag kínálatának, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának, s a termék variálhatóságának. Mindez alkalmassá teszi a mindennemű belső tér berendezésére, szem előtt tartva a maximális térkihasználás szempontját.
gorgorendszer

   A tolóajtók többféle betéttel készülnek.

Bútorlap, lacobel üveg, tejüveg, homokfúvott üveg, ezüst, bronz, füst tükör és mindezek kombinációja. A tolóajtókat beépített gardróbszekrényére különböző színű és fautánzatú kerettel tudjuk ajánlani. Nagy szín és formaválaszték. A tükrös tolóajtóval lakása megvilágítását és látszólagos belső terét tudja növelni. A hagyományos bútorok kedvelőinek a laminált tolóajtókat ajánljuk.
Vissza a tartalomhoz